It Never Ends..

Will I spend my life wondering
What could have been
If I didn't throw it away
Or will I struggle on
And find a better path for myself? - Sonic Syndicate - My Escape



Nu har man varit lite dålig på att lägga upp inlägg på bloggen igen, har varit utmattad och bara allmänt seg på sista tiden. Tänkte göra ett inlägg igår, men man skulle till tandläkaren.
När man väl kom till tandläkarn var allt lugnt, han sade att allt såg bra ut och precis innan jag skulle få gå - hittade fanskapet ett hål i min visdomstand.
På mindre än 1 sekund slet han fram borrjäveln och började tortera mig, utan bedövning såklart. Kan ju säga att jag inte var speciellt nöjd. Sköterskan sade åt mig att jag skulle försöka slappna av, men jag försökte hålla i mig så att jag inte skulle bryta tandläkarens ansikte. Strax därefter var jag på pressbyrån och tog värktabletter och en red bull. Hade föredragit morfin, men tyvärr kan man inte få det på pressbyrån. Synd.
ja juste.
Mjofan.

Den där förbannade tävlingen jag var/är med i fick ju inte det resultat som jag hade hoppats på. Jag var 1:a i 2-3 dagar men sen kom en väldigt seriös Armenier och ville ha laptopen. Jag hade 86-"gillningar", och på natten fick han iallafall 20 mer än mig. Varje natt. kan ju säga att man verkligen inte är nöjd med detta, eftersom att jag inte har mer folk att spamma. Så det verkar som att det blir en Digitalkamera istället för den där vackra Laptopen..

My heart is filled with hate..

And my heart still beats your name

You are my world, my cage, my love, my hate, My everything. When I am blind, You’ll take my hand,And lead me safe and sound. You are the one who makes me smile,You are the one who makes me cry. Next to you I feel strong.Next to you nothing feels wrong.. - Caliban - Love Song
Har haft en "writers-block" nu i ett par dagar, har varit fysiskt och mentalt trött. Jag är osäker på vad denna block har uppstått ifrån, men jag har iallafall kunnat tänka ut lite grejer nu iallafall.

Denna dagen har bestått av att frysa oerhört mycket, försökt att iallafall förstå lite på Ljudtekniken, och att frysa lite mer. Mina händer är som eskimå-penisar - Djupfrysta, alltså. Försökt hålla mig varm med en katt, men det funkade inte, för att min nazist schäfer kommit skuttandes och tycker att det ska vara ordning och kattfritt i detta hem. Apport macht Frei.
Anyways så har jag försökt få till mig en seger nu på en datorsida, så att man kan vinna en laptop. Så ni kan ju förstå att det kommer upp här med.
www.facebook.se/alina.se
Så trycker ni gilla på sidan, sen efter det så letar ni upp bilden på mig, som är så grovt sexig att man blir tårögd, och trycker gilla på den.
jag måste, MÅSTE vinna den. så snälla, gilla min bild. 
All the things you love are all the things i hate, how did we get here in the first place?

You are the one that i am longing for

I want to be normal, I want to feel safe. Waking up screaming, it’s always the same. I don’t want to turn off the light.Hope someone hears me tonight. Hold me, tell me everything’s ok. Show me there’s a way to beat the monster, save me, make it go away.. - Itchy Daze - Monster
Nu är det fan vinter och jag hatar det. Undrar om det är någon som verkligen tycker om detta skräp? Bara en massa pölar och tjocka jackor. kan inte månaderna gå typ... lite fortare?
Tankar om ett sommarlov då man är 18 år gör mig lika upphetsad som katolska präster för småpojkar. Fyller liksom år den 14:e juni, precis i början av lovet. Det kommer ske stordåd i sommar, Trust me. Tänk krog, utlandsresa, bil(?), stranden, vännerna, göra massvis med korkad skit. Allt detta är något som skall - som måste ske denna sommar. 
Känner mig helt utpumpad efter dagens fys-träning. Körde för mitt liv i hopp om att förbränna ens skräpintag från denna helg, men krävs nog lite mer träning än så. Måste hålla lite fokus numera på skolan, har en historiauppsats som skall in på onsdag, en svenska bok som skall recenseras tills nästa onsdag. Crap.


Saknar känslan någon gav mig när allt kändes som skit. Den känslan och den där någon försvann alldeles för fort. Hade verkligen behövt den känslan igen.. Jag kanske bara jagar hopp.

Slipping into Coma

Right now, i'm all alone. I feel my time has come. Embrace the ending.. I cannot take this pain, I cannot take this shame. Save us from ourselves.. - Mushroomhead - Embrace the Ending
Denna helgen var ju inte lika nyttig som man hade hoppats på. Jag hade ju planeringar om att man skulle försöka ta sig en bild att jämföra med den senaste, men det kommer jag inte våga på nån vecka till, tack vare denna helg. Får ju köra på boxningen så att man spyr varje gång, så att man tar igen detta. Fan inte tränat på några dagar heller. Inte bra..
Det var en ganska underhållande kväll man hade med gubbarna igår. Pizza, film, vuxendricka. Awesome. Inte kul att städa upp efteråt dock. Luktade alkoholist på långa vägar, men det är så det får bli när man inte finner kalas att vara på. Tack vare Markus så har man ett nytt, skruvat sätt att se saker på. Livet ur en cynikers ögon. Bra boktitel om inte annat. Dock så var det ju tyvärr sanning som pojken sade. Får ta och försöka "bättra" mig. Man tyckte att Markus var så underhållande igår att man filmade honom då hans synpunkter var på topp. Dock så tänker jag inte lägga upp den av olika skäl, men kul som fan var det.


Öhm.. jofan.


Så måste man fixa en engelska och en svenskabok, snabbt som fan. hur jag skall hinna läsa båda är bara frågan.. får typ ta ett par doser uppåttjack och powerläsa igenom böckerna. En enkel lösning var att "säkerhetskopiera" engelskaböcker ifrån Piratbukten.org - Thank you internetz! Nu är det bara att försöka lösa svenska boken, en klassiker. Vad är det för jävla skitidé?

Do you pull me up just to push me down again?

I still wish you the best of luck, baby. And don't go thinking this was a waste of time, I couldn't forget you if I tried. You killed what was left of the good in me, I'm tired so let me be broken. Look down at the mess that's in front of me. No other words need be spoken. And I've got nobody else to blame though I tried. Kept all of our past mistakes held inside, I’ll live with regret for my whole life... - A Day To Remember - You be Tails, I'll be Sonic
Kan man skriva på önskelistan och skicka till tomten att man vill ha skägg? Det tycker jag borde funka, jag har nog varit en duktig pojke nu på senaste. 
Jo, som det märks är juletiden påväg. Då familjerna samlas och alla är fulla och odrägliga mot varandra. Jo visst är julen fin, då man får fina grejor, skinka, julmust och i all förhoppning en och annan julöl. Men ja juste, man skall ju titta på det där förbannade Kalle Anka avsnittet med fågeln som tagit ett hekto Ecstasy och fladdrar runt och trippar stenhårt.

Mjo..
Hösten har ju en tendens att kanske göra folk lite småsura, deprimerade. Kanske märkts på minna förra inlägg. höhö...
Iallafall så inväntar troligtvis ännu en helg utan vidare mycket roligheter. Låter kanske lite halvdåligt detta, men jag skulle verkligen behöva bedöva mina sorger med lite hederlig vuxensaft.  Fett ont i näsjäveln har jag efter sparringen med. Tack, Theo.

All i want is a place to call my own

I hate this town, it's so washed up and all my friends dont give a fuck. Tell me that it's just bad luck, when will i find where i fit in? - A Day To Remember - All signs point to lauderdale
Som inledningen berättar så är jag oerhört trött på detta ställe. Hade velat flytta till antingen Göteborg eller Stockholm, och inte för att jag vill lukta fisk eller se ut som att jag skitit ned mig och dricka champagne, nej. Vem vet, man kanske inte blir en fiskare om man flyttar till Göteborg - eller blir någon slags smygbög som bara pratar jobbigt då man flyttar till Stockholm.             Det kanske finns någonting annat?
Jag vill bort för att mer eller mindre få en ny start, mer "äventyr" och för att det är mer personer med samma visioner som en själv.  Åh vad skönt...
Men för att kunna göra något sådant - så måste man ha deg. Fett med deg
Och vad fan skall Fabian arbeta med?
Jo, jag hade ju helst velat ha ett arbete med musikinriktning, arbeta i studio, producent, vad som.
Finns det något sådant arbete ledigt arbete för Fabian? Klart som fan att det inte gör.
Jag vet inte, ska man kanske satsa på proffsboxning och sedan bygga upp ett Musikimperium när man har tagit världsmästartiteln, blivit halvt hjärndöd, eller bara sälja mig själv tills jag får råd med ett mixerbord?
Jag vet inte alltså..

En sak jag tänkt lite på, ifall det finns någon flicka som läser detta - vill ni ha en kille som inte bara vill ligga med er - Prata då för i fan inte om era Ex med den ni möjligen tycker om, eller nån kille överhuvudtaget kanske, för jag - så som andra - Vill verkligen, Verkligen inte höra det. Det finns nog ingenting drygare än att höra någon mala på om deras Ex, folk som hon har legat med, Etc.
Det, och att får höra "vi är bara vänner". Fy Fan.

Holdin' it down for the underground

Det första man gör på morgonen är att gå upp, titta i spegeln och se sina 17 skäggstrån slåss på hakan. Jo lite kluven respons har man fått om att jag startat blogg. Några tycker att det är en jättebra idé, andra ifrågasätter min sexualitet. Som förväntat - alltså.
Hell Yeah.

God sömn fick jag, för att jag mer eller mindre våldtog mig själv på träningen igår. Fantastiskt. Lite väl förkyld är man med. Fundersam är man över hur man skall tillbringa sin lediga dag. Antingen låta nörden träda fram eller kolla en massa Rocky filmer.


Jag börjar undra om det är en störning du har, eller om du bara går igång på att vara som du är, hur du kan njuta av att se andra gå under. Jag är äcklad, faktiskt. Allt för ofta har jag varit nära på att låta min ilska gå överstyr. Undrar lite ifall du är kapabel att känna sympati, vilket är högst osannolikt.


Och hur man kan bry sig, om vad andra tror, lägg korthelvetena på bordet och sedan bara skit i det? Klart som in i helvete att man börjar tveka på sig själv, då folk som du gör så. Så nu är det knappt ett hej längre..

Jahaja...

Nu har man skaffat en blogg konstigt nog, nu lär väl alla anti-bloggare blåsa i bögtrumpeten och hissa flagga för denna underliga händelse, men men.
Jag skaffade bloggen i rent terapeutiskt syfte, för att få skriva av mig, kanske kasta upp nån bild då man har tränat och svält sig själv, så bli inte allt för rädd ifall du skulle få syn på mig utan vidare mycket kläder, privat eller bloggandes. Tänker ju inte direkt bli nån ultra-blogg-aktivist, men javisst, ifall nån gillar den och gillar att läsa om min skit så är ju det ett plus.
Ehh.. jag antar att det är dags att kasta ut den "djupa" delen av bloggandet.
jafan.
Jag har inte haft det så -lätt- nu på senaste tiden, sömnproblem av en orsak jag inte tänker gå in på för mycket, ni ska inte ha det för lätt. kan ju säga att jag hade hellre velat ha någon annan anledning till att vara sömnlös om nätterna, då jag antingen måste ta sömnpiller eller måste ha tagit död på mig på träningen. Några få vet, och jag vet inte ifall orsaken vet.
Yes...
Och sedan känns det åter igen som att min fader skiter i min existens. Hälsade inte ens då han var i halmstad nu förra veckan, ringde inte ens. Vi har inte träffats på 5 månader. Jag älskar min far, absolut, men ibland undrar jag om han ens tänkt ut ifall jag är en del av hans liv eller ej. Det är ju inte direkt entusiasm som ekar genom telefonen då man lyckligt nog får sig en signal.
Mjo, där var första inlägget ute. Tyckte du om det så kanske du skall följa den. Får väl se hur det blir med skrivandet.
Så ja. kan komma en del... icke-positiva inlägg framöver, det är ju trots allt höst.

RSS 2.0